Menu Sluiten

Unieke Pralines

CandyCard biedt u producten die u toelaten om op een indrukwekkende en lekkere manier uzelf en uw bedrijf voor te stellen. Een dun laagje witte suiker wordt op de chocolade aangebracht aan de hand van ons exclusieve systeem.

Uw logo of naam mooi op heerlijke Belgische gepersonaliseerde chocolade!

Uw gepersonaliseerde chocolade als professioneel promotieartikel. Voor u naar wens, en uitstekend, vervaardigd door chocolade-experts. Beeldt u even in welke gevoelens er in het hoofd en – meer nog – in de mond en het hart van uw klant omgaan, wanneer hij geniet van uw chocolade. Ja, uw chocolade. Want uw naam of logo staat er helder en duidelijk op.

Met CandyCard brengt u uw zaak op een originele, aangename en vooral zalige, manier onder de aandacht van uw klanten. Dit kan dankzij een speciale druktechniek die we ontwikkeld hebben. Dankzij die exclusieve methode brengen we uw logo, uw naam of een scherpe foto, met een flinterdunne laagje suiker, op chocolade aan. Dit tot in de allerkleinste details. Het gaat echt om ‘High Definition’ drukkwaliteit.

Sectoren

Kleine en Middelgrote Ondernemingen

Gepersonaliseerde chocolade en pralines voor uw bedrijf. Uw naam en reclameboodschap op de lekkerste Belgische chocolade.
Ontdek meer

Grote Ondernemingen

Uw merknaam en reclameboodschap vragen om kwalitatieve dragers…. de lekkerste gepersonaliseerde Belgische chocolade en pralines.
Ontdek meer

Hotel en Catering industrie, HoReCa

Gepersonaliseerde Belgische chocolade en pralines voor uw gasten. De perfecte verwennerij.
Ontdek meer

Toerisme, Overheden, Verenigingen

Gedecoreerde gepersonaliseerde Belgische chocolade als geschenk voor uw bezoekers, medewerkers of sympatisanten.
Ontdek meer

02524640252464

Meer info

tags: Bedrukte Chocolade – Belgische Chocolade – Chocolade Op Maat – Chocolade Producten – Chocolade Relatiegeschenken – 

Wenst u meer info over unieke pralines kijk dan vlug op https://candycard.be | Pralines die uniek zijn

Chocolade | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Unieke pralines

infochocolateriepuur.be search submit clear nl en home over ons chocolade ijs bedrijfsaanbod eshop blog contact advocaat koekjes confituur er is geen lekkernij te bedenken of we durven er wel mee aan de slag te gaan unieke pralines gratis levering Allemaal homemade. Allemaal even puur. Maar ons hart smelt vooral voor chocolade en ijs. Ijssmaken vandaag in onze toog elke dag zoeken we naar nieuwe smaken en combinaties. Kom gerust eens langs misschien is er vandaag wel weer wat nieuws te vinden sinds kort bieden we ook chocoladeabonnementen aan met een regelmatige levering aan huis. Want soms is n verrassing niet genoeg de klassiekers een ruim assortiment aan pralines en andere chocoladeproducten de cadeau kes unieke geschenkpakketten eventueel aangevuld met koffie .

cart welkom creaties bb boon academie webshop cart welkomcreatiesbbboon academiewebshop scroll een heerlijk verfrissende zomer. Proef onze huisgemaakte ijscappuccino en bosvruchtengranit. Passie voor chocolade. Wie bij chocoladehuis boon in hasselt binnenloopt ontdekt het meteen in dit huis ruikt beleeft en ontdek je de pure passie voor chocolade. In het open atelier zijn de meesterchocolatiers patrick mertens en tom theysmans en hun team druk in de weer met unieke chocoladen sierstukken pralines en allerlei andere chocoladen heerlijkheden. Wie dit rustig wil gadeslaan kan in de smaaklounge de diverse chocoladecreaties bekijken en genieten van enkele proevertjes. En uiteraard kan je daarna in de winkel zelf.

Data over Unieke pralines

en nl fr duva chocofruits cerisettes orangettes handmade in belgium producten cerisettes cerisettes orangettes citronettes gedipte sinaasschijven gedipte citroenschijven gember gedipte peren grondstoffen kersen geconfijte fruit gember verpakkingen bulkverpakking consumenten verpakking over ons historie maatwerk kwaliteit contact belofte nieuws gemeente bestuur amp ondernemers zwevegem bezoek van usa ambassadeur reportage koppen cerisettes darkmilkwhitekies uw smaak als een kers met chocolade onweerstaanbaar wordt onze cerisettes zijn een ware delicatesse voor wie houdt van artisanale fijne en originele pralines. Elke cerisette is volledig handgemaakt met een kers en pit op alcohol als basis bekijk ons aanbod van unieke pralines De kers krijgt een fijn suikerlaagje dat inwerkt op de alcohol en door een natuurlijk procd een unieke likeur vormt. De kers op de taart een laagje van belgische topchocolade en fijne korrels als afwerking. Bovendien met liefde gemaakt en dat proef je beschikbaar in pure chocolade melkchocolade en witte chocol.