Menu Sluiten

Pralines Met Logo

CandyCard biedt u producten die u toelaten om op een indrukwekkende en lekkere manier uzelf en uw bedrijf voor te stellen. Een dun laagje witte suiker wordt op de chocolade aangebracht aan de hand van ons exclusieve systeem.

Uw logo of naam mooi op heerlijke Belgische gepersonaliseerde chocolade!

Uw gepersonaliseerde chocolade als professioneel promotieartikel. Voor u naar wens, en uitstekend, vervaardigd door chocolade-experts. Beeldt u even in welke gevoelens er in het hoofd en – meer nog – in de mond en het hart van uw klant omgaan, wanneer hij geniet van uw chocolade. Ja, uw chocolade. Want uw naam of logo staat er helder en duidelijk op.

Met CandyCard brengt u uw zaak op een originele, aangename en vooral zalige, manier onder de aandacht van uw klanten. Dit kan dankzij een speciale druktechniek die we ontwikkeld hebben. Dankzij die exclusieve methode brengen we uw logo, uw naam of een scherpe foto, met een flinterdunne laagje suiker, op chocolade aan. Dit tot in de allerkleinste details. Het gaat echt om ‘High Definition’ drukkwaliteit.

Sectoren

Kleine en Middelgrote Ondernemingen

Gepersonaliseerde chocolade en pralines voor uw bedrijf. Uw naam en reclameboodschap op de lekkerste Belgische chocolade.
Ontdek meer

Grote Ondernemingen

Uw merknaam en reclameboodschap vragen om kwalitatieve dragers…. de lekkerste gepersonaliseerde Belgische chocolade en pralines.
Ontdek meer

Hotel en Catering industrie, HoReCa

Gepersonaliseerde Belgische chocolade en pralines voor uw gasten. De perfecte verwennerij.
Ontdek meer

Toerisme, Overheden, Verenigingen

Gedecoreerde gepersonaliseerde Belgische chocolade als geschenk voor uw bezoekers, medewerkers of sympatisanten.
Ontdek meer

02524640252464

Meer info

tags: Bedrukte Chocolade – Belgische Chocolade – Chocolade Op Maat – Chocolade Producten – Chocolade Relatiegeschenken – 

Wenst u meer info over pralines met logo kijk dan vlug op https://candycard.be | een logo drukken op pralines

Chocolade | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Pralines met logo

een juweeltje van chocolade. Volledig naar uw smaak. Bestel hier uw artisanale belgische chocolade op maat van uw evenementen en bedrijfsgeschenken. Empreinte chocolat is de eerste belgische chocolaterie die u dit unieke voorstel doet depersonalisering van uw pralines en verpakkingen voor uw evenementen enbedrijfsgeschenken. . Klasse en artisanaat ten dienste van uw onderneming proef de zinnenprikkelende smaak van echte ambachtelijke belgische chocolade onze pure passie en professionele knowhow concept of empreinte chocolat . U bent uniek. En wij bieden u de luxe van unieke chocolade. . Uw creativiteit kent geen grenzen. Wij zetten die om in een cadeau op maat. Wij doen kwaliteitschocolade alle eer aan wij c.

chocolates co home over ons ons verhaal jobs bb bestel online slection pralines chocolade confiserie zonder toegevoegde suiker streekproducten speciale verpakkingen seizoenen contact bb chocolates amp co verwent bb klanten. We ontzorgen je over de hele lijn pralines met logo binnen uw budget Je wil graag je medewerkers verwennen met heerlijke chocolade je hebt een relatiegeschenk nodig op ons kan je rekenen hierbij een overzicht van onze diensten. verrassingspakket voor de medewerkers verpakt geleverd bij jou op bedrijf pasen sinterklaas eindejaar of xaantal jaar in dienst het zijn maar enkele voorbeelden waarbij chocolade altijd een goed idee is. Bestel tijdig je levering en wij zorgen ervoor dat je medewerkers aangenaam verrast worden. een doosje heerlijke belgische pralines met jouw logo op het verpakkingslint wil je klanten of prospecten helemaal voor je winnen dan is dit geschenk echt iets om mee uit te pakken. We voorzien het doosje chocolade met een geschenklint waar je logo op geprint staat. Een heerlijk relatiegeschenk ben je op zoek naar een geschenk op maat contacteer ons we denke.

Het laatste nieuws over Pralines met logo

home creaties identity concepts promotion packaging shoots web design contact client area topofmind bv hugo verrieststraat roeselare belgi t m infotopofmind.be nederlands english menu sluit chofleur chofleur love me love me lots ontwerp logo chocoglacier pieter verhaert maakt niet alleen de overheerlijke en unieke belgische bloemvormige chofleurchocolaatjes hij produceert ook heerlijke artisanale ijs en ijschocolades De handelswijze m.b.t. pralines met logo Merknaam en logo door topofmind. Share share ontwerp logo chocoglacier pieter verhaert maakt niet alleen de overheerlijke en unieke belgische bloemvormige chofleurchocolaatjes hij produceert ook heerlijke artisanale ijs en ijschocolades. Merknaam en logo door topofmind. Wees sociaal prevnext huisstijl een nieuwe naam is slechts een deel van hoe volledige merkproces. Topofmind creeumlerde een veelzijdige en herkenbare stijl die wordt doorgetrokken in alle.