Menu Sluiten

Klanten Trakteren

CandyCard biedt u producten die u toelaten om op een indrukwekkende en lekkere manier uzelf en uw bedrijf voor te stellen. Een dun laagje witte suiker wordt op de chocolade aangebracht aan de hand van ons exclusieve systeem.

Uw logo of naam mooi op heerlijke Belgische gepersonaliseerde chocolade!

Uw gepersonaliseerde chocolade als professioneel promotieartikel. Voor u naar wens, en uitstekend, vervaardigd door chocolade-experts. Beeldt u even in welke gevoelens er in het hoofd en – meer nog – in de mond en het hart van uw klant omgaan, wanneer hij geniet van uw chocolade. Ja, uw chocolade. Want uw naam of logo staat er helder en duidelijk op.

Met CandyCard brengt u uw zaak op een originele, aangename en vooral zalige, manier onder de aandacht van uw klanten. Dit kan dankzij een speciale druktechniek die we ontwikkeld hebben. Dankzij die exclusieve methode brengen we uw logo, uw naam of een scherpe foto, met een flinterdunne laagje suiker, op chocolade aan. Dit tot in de allerkleinste details. Het gaat echt om ‘High Definition’ drukkwaliteit.

Sectoren

Kleine en Middelgrote Ondernemingen

Gepersonaliseerde chocolade en pralines voor uw bedrijf. Uw naam en reclameboodschap op de lekkerste Belgische chocolade.
Ontdek meer

Grote Ondernemingen

Uw merknaam en reclameboodschap vragen om kwalitatieve dragers…. de lekkerste gepersonaliseerde Belgische chocolade en pralines.
Ontdek meer

Hotel en Catering industrie, HoReCa

Gepersonaliseerde Belgische chocolade en pralines voor uw gasten. De perfecte verwennerij.
Ontdek meer

Toerisme, Overheden, Verenigingen

Gedecoreerde gepersonaliseerde Belgische chocolade als geschenk voor uw bezoekers, medewerkers of sympatisanten.
Ontdek meer

02524640252464

Meer info

tags: Bedrukte Chocolade – Belgische Chocolade – Chocolade Op Maat – Chocolade Producten – Chocolade Relatiegeschenken – 

Wenst u meer info over klanten trakteren kijk dan vlug op https://candycard.be | Trakteren van klanten

Chocolade | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Klanten trakteren

overslaan en naar de inhoud gaan toggle navigation volledig menu groep talent huishoudhulp strijkdienst nieuwkuis en wasserij zoek je werk ben je reeds klant alles over dienstencheques nieuws contact amp openingsuren over ons login medewerkers second navigation contact en openingsuren ben je reeds klant login medewerkers dienstencheques da s echt een gerief main navigation huishoudhulp strijkdienst vacatures home over ons zorgen voor kwaliteit zorgen voor kwaliteit t gerief is een bedrijf dat graag en goed voor haar medewerkers wil zorgen. t gerief betaalt de winst op het einde van een werkjaar niet uit aan haar bestuurders. Onze inkomsten gebruiken we om medewerkers te betalen n om te investeren in welzijn begeleiding en opl.

kies collectie winkels workshops workshop op maat juweel op maat over zahia home nieuwsbrief blog franchising faq technische fiches zahia collectie winkels workshops workshop op maat juweel op maat over zahia bezoek de zahia webshop blog welkom om te shoppen op afspraak march am update vanaf maandag april zijn de zahia winkels weer open zonder afspraak op het overlegcomit is beslist dat we onze winkels helaas opnieuw moeten sluiten vanaf zaterdag voor tenminste weken klanten trakteren binnen ieders budget Alweer een zware tegenslag maar we laten de moed niet zakken binnen de richtlijnen is het mogelijk om te shoppen op afspraak. Voor ons is het niet haalbaar om dit dagelijks aan te bieden in elke winkel maar we willen jullie w.

Mededeling over Klanten trakteren

categorien winkels winkels overzicht arlon gosselies herent lanaken mons merken klantenkaart cadeaukaart intersport intersport overzicht nieuwsbrief engagementen diensten blog rent winkels arlon gosselies herent lanaken mons merken klantenkaart cadeaukaart intersport nieuwsbrief engagementen diensten blog rent blog spetter spieter spater op pad met regenlaarzen of wandelschoenen spetter spieter spater op pad met regenlaarzen of wandelschoenen gepubliceerd op outdoor ben jij een lentewandelaar die helemaal gek is op het ontluikende groen en het waterzonnetje dat je lijf veel mr verwarmt dan de priemende zonnestralen in de zomermaanden of heeft de winter jouw hart gestolen met zijn maagdelijke sneeuwvlakken en rustgevende stilte welk seizoen je ook verkiest om op wandelpad te gaan het juiste schoeisel is onontbeerlijk en dat betekent onder meer waterdicht schoeisel De verkoopprijs van klanten trakteren Verkies jij regenlaarzen of wandelschoenen regenlaarzen niet ideaal voor lange afstanden regenlaarzen hebben heel wat voordelen..