Menu Sluiten

Gepersonaliseerde Chocolade Tabletten

CandyCard biedt u producten die u toelaten om op een indrukwekkende en lekkere manier uzelf en uw bedrijf voor te stellen. Een dun laagje witte suiker wordt op de chocolade aangebracht aan de hand van ons exclusieve systeem.

Uw logo of naam mooi op heerlijke Belgische gepersonaliseerde chocolade!

Uw gepersonaliseerde chocolade als professioneel promotieartikel. Voor u naar wens, en uitstekend, vervaardigd door chocolade-experts. Beeldt u even in welke gevoelens er in het hoofd en – meer nog – in de mond en het hart van uw klant omgaan, wanneer hij geniet van uw chocolade. Ja, uw chocolade. Want uw naam of logo staat er helder en duidelijk op.

Met CandyCard brengt u uw zaak op een originele, aangename en vooral zalige, manier onder de aandacht van uw klanten. Dit kan dankzij een speciale druktechniek die we ontwikkeld hebben. Dankzij die exclusieve methode brengen we uw logo, uw naam of een scherpe foto, met een flinterdunne laagje suiker, op chocolade aan. Dit tot in de allerkleinste details. Het gaat echt om ‘High Definition’ drukkwaliteit.

Sectoren

Kleine en Middelgrote Ondernemingen

Gepersonaliseerde chocolade en pralines voor uw bedrijf. Uw naam en reclameboodschap op de lekkerste Belgische chocolade.
Ontdek meer

Grote Ondernemingen

Uw merknaam en reclameboodschap vragen om kwalitatieve dragers…. de lekkerste gepersonaliseerde Belgische chocolade en pralines.
Ontdek meer

Hotel en Catering industrie, HoReCa

Gepersonaliseerde Belgische chocolade en pralines voor uw gasten. De perfecte verwennerij.
Ontdek meer

Toerisme, Overheden, Verenigingen

Gedecoreerde gepersonaliseerde Belgische chocolade als geschenk voor uw bezoekers, medewerkers of sympatisanten.
Ontdek meer

02524640252464

Meer info

tags: Bedrukte Chocolade – Belgische Chocolade – Chocolade Op Maat – Chocolade Producten – Chocolade Relatiegeschenken – 

Wenst u meer info over gepersonaliseerde chocolade tabletten kijk dan vlug op https://candycard.be | chocolade tabletten gepersonaliseerd

Chocolade | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Gepersonaliseerde chocolade tabletten

official partner home drukkerij computerformulieren verpakkingen familie amp handelsdrukwerk office papierhandel webshop contact reken op meer dan jaar ervaring vakkennis en ervaring in verpakkingen wil u een specialist in verpakkingen in poperinge vinden doe dan een beroep op de professionele service van drukkerij danneels. Het aanbod is zeer divers. Zo vindt u hier fleswikkels bedrukte kunststoffolie bedrukte aluminiumcomplexen folie bestemd voor privat label en folie bedrukt in offset. Fleswikkels een dun papieren wikkel bedrukken is voor drukkerij danneels geen enkel probleem. Door het geschikte papier en een aangepast drukproces drukken wij voor u fleswikkels die geschikt zijn voor alle flestypes. De bedrukking is mogelijk tot kleuren in flexokwaliteit. Drukkerij danneels is al jaren leverancier bij tal van gekende brouwerijen gepersonaliseerde chocolade tabletten zijn zeer gegeerd Ook gepersonaliseerd inpakpapier kunnen wij u aanbieden en dit zowel op rol als in losse vellen. Bedrukte kunststoffolie op de markt van de flexibele verpakkingen wordt kun.

home over ons producten nieuws contact menu nl fr the golden box geschenkdoos met gepersonaliseerde chocoladetabletten stijlvolle geschenkdoos gevuld met overheerlijke gepersonaliseerde chocoladetabletten. De tabletten zijn voorzien van jouw logo of boodschap in haarscherp detail. Totaal gewicht circa gram. Vanaf stuks heb je belangstelling in gepersonaliseerde chocolade tabletten Beschikbaar met witte chocolade beschikbaar met melk chocolade beschikbaar met fondant chocolade cadeautips the golden chocolate is het ideale geschenk relatiegeschenk netwerkevents kerstmis eindejaarsgeschenk beursgeschenken exclusieve huwelijksattentie business gift … Meer weten the golden chocolate oude rozebekestraat a hooglede infothegoldenchocolate.be copy thegoldenchocolate.com. All rights reserved. Website by proudmary amp uruku home over ons producten nieuws contact nl fr .

Notie over Gepersonaliseerde chocolade tabletten

winkel van bouge winkel van belgrade winkel van egheze winkel van jambes winkel van thorembais fr nl en home het huis de fabriek bakkerij fijn gebak coin sal viennoiserie chocolade macarons feestcollectie taarten klaar om te bakken resto hoekje hartigzoet de winkels distributie horeca een baan vinden contact beleid privleven wettelijke bepalingen lokaal en huisgemaakt s morgens vroeg gaan we de deur van het atelier binnen de bakkers zijn er druk in de weer en halen de laatste goudbruine croissants uit de oven net voor de winkel opengaat. We ruiken de geur van het brood dat langzaam bakt in de oven we zien de banketbakkers die de laatste versieringen aanbrengen op de mooie kleurrijke taartjes bij carrment bon is zijn de lekkernijen alomtegenwoordig laten we opnieuw leren genieten van de smaak van de lekkere dingen bakkerij brood met langzame gistin.