Menu Sluiten

Chocolade Als Souvenir

CandyCard biedt u producten die u toelaten om op een indrukwekkende en lekkere manier uzelf en uw bedrijf voor te stellen. Een dun laagje witte suiker wordt op de chocolade aangebracht aan de hand van ons exclusieve systeem.

Uw logo of naam mooi op heerlijke Belgische gepersonaliseerde chocolade!

Uw gepersonaliseerde chocolade als professioneel promotieartikel. Voor u naar wens, en uitstekend, vervaardigd door chocolade-experts. Beeldt u even in welke gevoelens er in het hoofd en – meer nog – in de mond en het hart van uw klant omgaan, wanneer hij geniet van uw chocolade. Ja, uw chocolade. Want uw naam of logo staat er helder en duidelijk op.

Met CandyCard brengt u uw zaak op een originele, aangename en vooral zalige, manier onder de aandacht van uw klanten. Dit kan dankzij een speciale druktechniek die we ontwikkeld hebben. Dankzij die exclusieve methode brengen we uw logo, uw naam of een scherpe foto, met een flinterdunne laagje suiker, op chocolade aan. Dit tot in de allerkleinste details. Het gaat echt om ‘High Definition’ drukkwaliteit.

Sectoren

Kleine en Middelgrote Ondernemingen

Gepersonaliseerde chocolade en pralines voor uw bedrijf. Uw naam en reclameboodschap op de lekkerste Belgische chocolade.
Ontdek meer

Grote Ondernemingen

Uw merknaam en reclameboodschap vragen om kwalitatieve dragers…. de lekkerste gepersonaliseerde Belgische chocolade en pralines.
Ontdek meer

Hotel en Catering industrie, HoReCa

Gepersonaliseerde Belgische chocolade en pralines voor uw gasten. De perfecte verwennerij.
Ontdek meer

Toerisme, Overheden, Verenigingen

Gedecoreerde gepersonaliseerde Belgische chocolade als geschenk voor uw bezoekers, medewerkers of sympatisanten.
Ontdek meer

02524640252464

Meer info

tags: Belgische Chocolade – Lekkere Luxeproducten – Chocolade Producten – Gepersonaliseerde Praline – Gepersonaliseerde Bonbon – 

Wenst u meer info over chocolade als souvenir kijk dan vlug op https://candycard.be | Souvenir van chocolade

Chocolade | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Chocolade als souvenir

work about me events contact shop work about me events contact shop balls from belgium de meest belgische onder de pralines. En duivels lekker belgi is een land met ballen. We houden van lekkere dingen we zijn wereldberoemd om onze belgian chocolates en we hebben het mooiste monument ter wereld het atomium als ode aan het atomium ontwikkelden we een succulente praline mt knipoog naar het atomium subtiel gesuggereerd door vorm grafiek en verpakking. Zij refereert aan de jaren het bouwjaar van het atomium en zelfs aan de binnenkant van de doos zorgt de bedrukking voor de totale atomiumbeleving. Quotballs from belgiumquot of hoe chocolade zich laat zien als ideaal geschenk of representatief souvenir van ons belgenland in al zijn positiviteit chocolade als souvenir zijn zeer populair Naar de shop naar de shop you may also like corrigerende oorbellen brouwerij mena een bonk van een bank pisabib corona of niet… Slakkenprikker on the beach balloon light housstyle gillis fotol.

volg ons infomandelcar.be home daguitstappen reizen meerdaagse reizen themareizen reizen op maat vervoer op maat praktische info contact home daguitstappen reizen meerdaagse reizen themareizen reizen op maat vervoer op maat praktische info contact home daguitstappen reizen meerdaagse reizen themareizen reizen op maat vervoer op maat praktische info contact top tour overzicht datum prijs laag gt hoog prijs hoog gt laag naam a z shopping kerstshopping londen na boxing day starten de bekende department stores in londen hun winterkoopjes. Waag uw kans in oxford of regent street covent garden of harrod s shopaholics brace yourselves puur shopping vrij programma. dag winterefteling volw. Kind inbegrepen toegangsticket dag kerstshopping designer outlet roermond in de ca. winkels van het outlet shoppingcenter kan men zijn hartje ophalen. Ook in de sfeervolle binnenstad van roermond.

De discipline van Chocolade als souvenir

pleisterplekken contact love for luik je kunt er luikse wafels of luikse bouletten eten en sloten cafs liegeois binnengieten maar de vurige stede is meer dan het lekkers waarvoor ze bekend staat. Luik grossiert in fijne koffiehuizen leuke kuierstraatjes en pakt uit met een groene long waar menig andere stad terecht jaloers op is. Helemaal mee met zijn tijd dus zonder haar scherpe uitslaande vlammen te temperen. Of een warm welkom in de heetste stad van belgi De kosten van chocolade als souvenir Fotografie www.karlbruninx.be in luik klopt het hart net iets sneller zijn de gebaren iets groter en wordt de stem al wat makkelijker verheven. En al helemaal rond een uur of vijf op en rond de place saintlambert. De vele gigantische plantenbakken mogen dan schijnbaar voor een mooi verzachtend ritme zorgen de luikenaars hebben er op dit moment weinig oog voor. .