Menu Sluiten

Chocolade Als Promotiemateriaal

CandyCard biedt u producten die u toelaten om op een indrukwekkende en lekkere manier uzelf en uw bedrijf voor te stellen. Een dun laagje witte suiker wordt op de chocolade aangebracht aan de hand van ons exclusieve systeem.

Uw logo of naam mooi op heerlijke Belgische gepersonaliseerde chocolade!

Uw gepersonaliseerde chocolade als professioneel promotieartikel. Voor u naar wens, en uitstekend, vervaardigd door chocolade-experts. Beeldt u even in welke gevoelens er in het hoofd en – meer nog – in de mond en het hart van uw klant omgaan, wanneer hij geniet van uw chocolade. Ja, uw chocolade. Want uw naam of logo staat er helder en duidelijk op.

Met CandyCard brengt u uw zaak op een originele, aangename en vooral zalige, manier onder de aandacht van uw klanten. Dit kan dankzij een speciale druktechniek die we ontwikkeld hebben. Dankzij die exclusieve methode brengen we uw logo, uw naam of een scherpe foto, met een flinterdunne laagje suiker, op chocolade aan. Dit tot in de allerkleinste details. Het gaat echt om ‘High Definition’ drukkwaliteit.

Sectoren

Kleine en Middelgrote Ondernemingen

Gepersonaliseerde chocolade en pralines voor uw bedrijf. Uw naam en reclameboodschap op de lekkerste Belgische chocolade.
Ontdek meer

Grote Ondernemingen

Uw merknaam en reclameboodschap vragen om kwalitatieve dragers…. de lekkerste gepersonaliseerde Belgische chocolade en pralines.
Ontdek meer

Hotel en Catering industrie, HoReCa

Gepersonaliseerde Belgische chocolade en pralines voor uw gasten. De perfecte verwennerij.
Ontdek meer

Toerisme, Overheden, Verenigingen

Gedecoreerde gepersonaliseerde Belgische chocolade als geschenk voor uw bezoekers, medewerkers of sympatisanten.
Ontdek meer

02524640252464

Meer info

tags: Belgische Chocolade – Lekkere Luxeproducten – Chocolade Producten – Gepersonaliseerde Praline – Gepersonaliseerde Bonbon – 

Wenst u meer info over chocolade als promotiemateriaal kijk dan vlug op https://candycard.be | promotiemateriaal chocolade

Chocolade | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Chocolade als promotiemateriaal

toggle navigation competenties producten design over ons contact nl nl en plastic verpakkingen op maat ook voor kleine hoeveelheden meer info competenties ontwerpen verpakking we ontwerpen samen een verpakking op maat van uw product. Zo garanderen we een oplossing gericht op goede bescherming van uw product en die er visueel mooi uitziet. Lees meer productie plastic verpakking productie van de verpakkingen kan zowel in kleine als grotere series. Via thermovorming zijn alle mogelijke vormen en kleuren mogelijk. Lees meer afwerken van uw producten ook het verpakken van uw producten kan. Via skinverpakking of het dichtlassen van een blister maken we uw product klaar voor verkoop chocolade als promotiemateriaal rendeert op korte termijn Lees meer producten confectionary voedings industrie nonfood industrie blister verpakking promotie materiaal skin verpakking gietvormen scharnier blister design wij geloven sterk dat een eigen op maat gemaakte verpakking belangrijk is. Ook voor de kleine tot middelgrote hoeveelheden is de ver.

hallotdigifts.be noordbrabantlaan turnhout belgium catalogi inspiratie referenties over ons contact offerte meer informatie over tdi gifts ontdek alles over ons door niet enkel een standaard gamma aan te bieden out of the box te denken een aanpak op maat van de klant aan te bieden met als doel vanuit de behoefte van de klant samen een concept te ontwikkelen werd tdi ook al snel opgemerkt door grotere firma s. Tot op vandaag is tdi of tdi gifts tdimport nog steeds een nmanzaak met als enige aanspreekpunt ikzelf die zich profileert als een meedenkende partner voor al uw promotionele bedrijfscampagnes dirk waterschoot zaakvoerder neem contact op wist je dat… Tdi gifts sinds officile verdeler is van candycard chocolade maak kennis met candy card een stukje geschiedenis na jaren in verschillende sectoren in salesfuncties gewerkt te hebben startte ik op januari mijn eigen zaak tdi of tdimport met op dat moment .

Vragen over Chocolade als promotiemateriaal

naar boven offerte aanvragen nederlands english franais deutsch espaol zakjes in voorraad blokbodemzakjes vensterzakjes ecologische zakjes gekleurde zakjes voorbedrukte zakjes maatwerk bedrukt gepersonaliseerd met logo of merk vensters sluitstrips verpakkingen contact nederlands english franais deutsch espaol zakjes gepersonaliseerd papieren blokbodemzakjes zakjes op maat vele sluitstrips papieren zakjes met venster ecologische papieren zakjes papieren zakjes gekleurd zakjes met logo papieren zakjes in voorraad previous next verpakkingen amp verpakkingsmaterialen in papier baginco international is d fabrikant van papieren zakken De verscheidenheid van chocolade als promotiemateriaal Baginco is namelijk gespecialiseerd in het vervaardigen en bedrukken van papieren zakken. Dit zowel voor winkels bedrijven als voor verkooppunten die op zoek zijn naar blanco voorgedrukte of gepersonaliseerde.